PROIZVODNJA BETONA

Proizvodnja, prodaja i isporuka gotovog betona. Proizvodimo standardan asortiman običnog i pumpanog betona,kao i specijalne vrste betona: vodonepropusni beton, betone otporne na djelovanje mraza, samougrađujući beton, samorazlivajuće cemetne košuljice i betone po zahtjevu kupca.

Za isporuku gotovog betona posedujemo 12 kamiona miksera kapaciteta 7m3, 9m3 i 10m3, kao i kamione pumpe za beton ( 22m, 28m, 32m, 36m, 39m i 47m ).

Sve sirovine koje se koriste za proizvodnju gotovog betona u našoj fabrici su certificirani i kontroliše im se kvalitet. Za proizvodnju betona koristimo LAFARGE BFC cement, granulisani agregat provjerenih proizvođača, koji posjeduju certifikat akreditovanog certifikaciskog tijela.

Za proizvodnju specijalnih vrsta betona koristimo aditive provjerenih proizvođača prema njihovim specifikacijama i standardima.

Proces proizvodnje betona je automatizovan što obezbeđuje ujednačen kvalitet. Takođe na kvalitet našeg betona i odgovarajuća svojstva, utiče i kvalitet sirovinskih komponenti upotrebljenih u proizvodnji kao i nadzor stručnih lica angažovanih u proizvodnji.

Poštujemo sve ekološke propise i normative.